Letnja škola – Zlatibor

LETNJA ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA - ZLATIBOR 2022.

U saradnji sa hotelom BRAĆA SEKULIĆ Zlatibor organizujemo kamp engleskog jezika na ajlepšoj planini u Srbiji sa idealnom nadmorskom visinom od 1000 m. S mnogo sunčanih dana tokom godine idealno je mesto za boravak i oporavak dece. Letnji kampje namenjena deci uzrasta od 7-14 godina.
SMEŠTAJ organizujemo u prelepom objektu BRAĆA SEKULIĆ http://www.bracasekulic.co.rs/sr/konaciste-braca-sekulic-zlatibor-447. Objekat je prilagođen za boravak dece, nalazi se na 5 minuta hoda od centra Zlatibora. Deca borave u prostranim i komfornim duplex sobama sa četiri i pet ležaja. Svaka soba je sa kupatilom i kablovskom televizijom. U sklopu hotela nalaze se restoran, trpezarija, aperitiv bar i diskoteka, tereni za male sportove i sto za stoni tenis pokriveni sportski teren BALONKA.
ISHRANA je bogata i raznovrsna na bazi punog pansiona sa užinom koja se služi sa ŠVEDSKOG STOLA
DISCIPLINA je od IZUZETNE VAŽNOSTI za uspešnu realizaciju programa. Od svakog učenika se očekuje poštovanje i pridržavanje reda prilikom boravka na letnjo jškoli. Svako grubo kršenje reda i mira biće sankcionisano isključenjem sa letnje škole bez refundacije uplate. Nastava se realizuje u grupama 10 – 15 polaznika koji su raspoređeni po uzrastu i nivou znanja.
NASTAVA je svakog prepodneva u trajanju od 75 minuta i u okviru jezičkih radionica i klubova. U popodnevnim satima su klubovi u trajanju od 60 minuta - British culture club, Music club, Drama club, Press club.
REKREACIJA je svakodnevna. Primenjuje se kroz šetnje, sportska takmičenja, odlaske na bazen i Treasure hunt (potragom za blagom).
VEČERNJE AKTIVNOSTI Svake večeri se organizuju zabavno – takmičarske večeri i kvizovi na engleskom jeziku a nakon toga karaoke i disco, večernje šetnje do centra Zlatibora.
NAGRADE Najuspešniji i najbolji kamperi imaju priliku da osvoje jedinstvene nagrade u vidu vrednih knjiga, rečnika, svezaka, stikersa, postera... Na kraju letnjeg kampa biramo NAJ KAMPERA. Sponzori kampa su poznate izdavačke kuće iz Velike Britanije i Srbije. Letnji Kamp je namenjen onima koji vole engleski jezik, sport, druženje i kada je školska godina završena. Preko hiljadu kampera do sada se družilo sa drugarima iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i dijaspore, i tu njihovo druženje ne prestaje. Ono se nastavlja e-mail prepiskom do novog susreta na sledećem kampu.
PRIJAVA na Letnji kamp traje do 15.3.2021. Nakon toga prijava je moguća samo ukoliko u hotelu ima slobodnih mesta. PRIJAVE se vrše popunjavanjem online prijave
PERIOD:27.07. – 03.08. 2022.
CENA za letnji kamp iznosi: Za decu rođenu 2008 i mlađu - 280 Evra u dinarskoj protivvrednosti Za decu rođenu 2007 i stariju - 300 Eura u dinarskoj protivrednosti
U CENU JE URAČUNATO: 7 punih pansiona, BT, izlet i fotografija, nastavne i vannastavne aktivnosti, English Summer Camp majica, ranac, usluga rekreatora, animatora, lekara.
U CENU NIJE URAČUNATO: prevoz, džeparac, ulaznice za bazen. ulaznice za zabavne sadržaje van programa.USLOVI PLAĆANJA: Rezervacija iznosi 50 Evra. Ostatak do pune cene mora biti isplaćen 15 dana pred put.

Online prijava:  .  SVOJIM POTPISOM DAJEM SAGLASNOST :  - da moje dete boravi na kampu u organizaciji Agencije za strane jezike i turizam “New English School”, prema programu i uslovima objavljenim u brošuri,
  - da moje dete može primiti neophodnu i hitnu medicinsku pomoć u slučaju potrebe (povrede, bolesti...),
  - da moje dete može biti vraćeno sa kampa u slučaju nepridržavanja pravila i nepoštovanja reda i programa, o mom trošku, bez povraćaja novca za uplaćeni program,
  - da prihvatam troškove nadoknade štete nastale u objektu ili autobusu koje je moje dete učinilo, a po cenovniku na dan nastajanja štete,
  - da fotografije i video materijal snimljen u toku boravka, organizator može koristiti u promotivne svrhe,
  NAPOMENA: Organizator ne snosi odgovornost za nestanak ličnih stvari u kampu i tokom puta.