Letnja škola – Zlatibor

LETNJA ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA - ZLATIBOR 2020.
Zlatibor. Najlepša planina u Srbiji sa idealnom nadmorskom visinom od 1000 m. S mnogo sunčanih dana tokom godine idealno je mesto za boravak i oporavak dece. Letnja škola je namenjena deci uzrasta od 7-14 godina.

Smeštaj organizujemo u prelepom objektu vila DOMAĆI KUTAK. Objekat je prilagođen za boravak dece, nalazi se na 5 minuta hoda od centra Zlatibora. Deca borave u prostranim i komfornim sobama sa tri i četiri ležaja ili apartmanima sa pet , šest i osam. Svaka soba i apartman su sa kupatilom i kablovskom televizijom. U sklopu hotela nalaze se restoran, trpezarija, aperitiv bar i diskoteka, tereni za male sportove i sto za stoni tenis. Ishrana je bogata i raznovrsna na bazi punog pansiona. Disciplina je od IZUZETNE VAŽNOSTI za uspešnu realizaciju programa. Od svakog učenika se očekuje poštovanje i pridržavanje reda prilikom boravka na letnjo jškoli. Svako grubo kršenje reda i mira biće sankcionisano isključenjem sa letnje škole bez refundacije uplate. Nastava se realizuje u grupama 10 – 15 polaznika koji su raspoređeni po uzrastu i nivou znanja. Nastava je svakog prepodneva u trajanju od 75 minuta i u okviru jezičkih radionica i klubova. U popodnevnim satima su klubovi u trajanju od 60 minuta - British culture club, Music club, Drama club, Press club. Rekracija je svakodnevna. Primenjuje se kroz šetnje, sportska takmičenja, odlaske na bazen i Treasure hunt (potragom za blagom). Svake večeri se organizuju zabavno – takmičarske večeri i kvizovi na engleskom jeziku a nakon toga karaoke i disco. Najuspešniji i najbolji kamperi imaju priliku da osvoje jedinstvene nagrade u vidu vrednih knjiga, rečnika, svezaka, stikersa, postera... Sponzori kampa su poznate izdavačke kuće iz Velike Britanije i Srbije. Kamp je namenjen onima koji vole engleski jezik, sport, druženje i kada je školska godina završena. Preko hiljadu kampera do sada se družilo sa drugarima iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i dijaspore, i tu njihovo druženje ne prestaje. Ono se nastavlja e-mail prepiskom do novog susreta na sledećem kampu.
Pozovite nas vrlo rado ćemo Vam pružiti sve informacije. Zbog velikog interesovanja prijavite se što pre. Prijave se primaju od oktobra do popune mesta.
smena – 28.6. – 06.7. 2020.

CENA 250 Evra

U CENU JE URAČUNATO: 8 punih pansiona, BT, izlet i fotografija, nastavne i vannastavne aktivnosti, English Summer Camp majica, ranac, usluga rekreatora, animatora, lekara. U CENU NIJE URAČUNATO: prevoz, džeparac, ulaznice za bazen. USLOVI PLAĆANJA: Rezervacija iznosi 50 Evra. Ostatak do pune cene mora biti isplaćen 15 dana pred put.

:


Online prijava:.SVOJIM POTPISOM DAJEM SAGLASNOST :- da moje dete boravi na kampu u organizaciji Agencije za strane jezike i turizam “New English School”, prema programu i uslovima objavljenim u brošuri,
- da moje dete može primiti neophodnu i hitnu medicinsku pomoć u slučaju potrebe (povrede, bolesti...),
- da moje dete može biti vraćeno sa kampa u slučaju nepridržavanja pravila i nepoštovanja reda i programa, o mom trošku, bez povraćaja novca za uplaćeni program,
- da prihvatam troškove nadoknade štete nastale u objektu ili autobusu koje je moje dete učinilo, a po cenovniku na dan nastajanja štete,
- da fotografije i video materijal snimljen u toku boravka, organizator može koristiti u promotivne svrhe,
- da prihvatam troškove otkaza u iznosu od: 50€ za otkaz do 60 dana pre realizacije programa, 100€ za otkaz od 11 do 59 dana pre realizacije programa, 100% za otkaz koji usledi u kraćem roku od 10 dana pred početak programa ili u toku samog programa bez obzira na razlog otkaza ( izuzetak su teže povrede i bolesti, hospitalizacija ili smrtni slučaj u najužoj porodici za šta je potrebno priložiti dokaz).
Potvrđujem da sam u celost i upoznat/a sa Opštim uslovima putovanja i programom kampa u organizaciji Agencije za strane jezike i turizam “New English School” iz Pančeva, licenca OTP 79/2014., i da ih u potpunosti prihvatam.
Takođe, potvrđujem da mi je ponuđeno putno zdravstveno osiguranje.
NAPOMENA: Organizator ne snosi odgovornost za nestanak ličnih stvari u kampu i tokom puta.