Lernji kamp Zlatibor 23

DEČIJI KAMPOVI NISU LUKSUZ- ONI SU NAJBOLJA INVESTICIJA U DETE

ZAŠTO BAŠ NAŠ KAMP?

ZATO što nam je ove godine jubilarna 25-ta godina organizovanja kampova engleskog jezika. Samim tim smo najstariji i njiskusniji kamp ovog tipa u Srbiji. Više hiljada zadovoljnih kampera prošlo je kroz naše kampove. Mnogi od njih bili su i više puta. Neki su postali naši volonteri, a neki i naši predavači.

ZATO što imamo veoma stručan, iskusan, nasmejan, predan i nasmejan tim profesora, pedagoga, rekreatora,lekara, volontera koji su posvećeni radu sa decom,koji sa puno entuzijazma i profesionalizma pristupaju radu sa decom.

ZATO što su časovi i klubovi engleskog jezika u malim grupama i prilagođeni su uzrastu i znanju svakog kampera.

ZATO  što su naši kamperi deca iz raznih zemalja iz okruženja: Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Hrvatske, Austrije, Rusije, Kanade… Kamperi se upoznaju i druže međusobno, ne samo u toku trajanja kampa već i nakon toga. Stavarju se dugotrajna i neraskidiva prijateljstva.

ZATO što su naši dani i večeri na kampu unapred osmišljeni, zabavni i edukativni. Svakodnevno se organizuju tematske šetnje, časovi i klubovi na engleskom jeziku, sportsko rekreativne aktivnosti i turniri. U večernjim satima organizuju se takmičenja u talentu, kvizu znanja na engkeskom jeziju, zabavne večeri, diskoteka, karaoke i večernji izlasci do centralnog dela Zlatibora.

Kruna boravka na kampu je „Potraga za blagom“ omiljena igra kampera svih generacija.

U toku boravka na kampu organizujemo poludnevni izlet . Fakultativno se ide na vožnju gondolom, na Avantura park, Dino park, Luna park…

ZATO što naš kamp organizujemo na atraktivnoj lokaciji – Zlatibru. Smeštaj i ishrana je u hotelu „Braća Sekulić“, koji je smešten u mirnom delu a opet u centru svih zbivanja na Zlatiboru. Sobe su tipa duplex sa 4-6 ležaja, sa kupatilom i kablovskom TV. Ishrana je na bazi punih pansiona + užina,  priprema se od domaćih proizvoda sa Zlatibora.

ZATO što je naš kamp u trajanju od 8 dana i najpovoljniji je na tržištu.

 

Period održavanja kampa je 25.07-01.08.2023. godine

Cena kampa je – 300 Eura – za decu godišta 2009 i mlađe.

                              330 Eura – za decu godišta 2008 i starije.

 

Plaćanje je u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Akontacija i prijava za kampje u iznosu od 100 Eura. Ostatak do punog iznosa uplaćuje se najkasnije 15 dana pred put.

U cenu je uračunato: 7 punih pansiona sa užinom, Boravišna taksa, poludnevni izlet, grupna fotografija, English summer majica, udžbenik, sve nastavne i vannastavne aktivnosti po programu kampa, usluga lekara 24h.

U cenu nije uračunato: Prevoz do i od Zlatibora, džeparac, ulaznice za vannastavne aktivnosti (vožnja gondolom, bazen, Luna park, Avantura park…)