Kursevi engleskog jezika

Kursevi engleskog jezika za predškolce

U našoj školi se može početi sa učenjem stranog jezika već od 3. godine starosti, sa ili bez prethodnog znanja, što je omogućeno detaljnom šemom kursevai udžbenicima posebno kreiranim i prilagođenim najmlađem uzrastu. Posebno obučeni profesori za rad sa decom, redovno posećuju stručne seminare gde se usavršavaju.


Saznaj više

Kursevi engleskog jezika za osnovce

Osnovna ideja je da deca kontinuiranim učenjem, od predškolskog uzrasta, kroz osnovnu i srednju školu, u uzrastu od 15 do 17 godina dostignu CEF nivo B2 i C1. To je nivo znanja koji omogućava samostalnost u upotrebi jezika i njegovom daljem učenju. Ovo je standardni nivo koji se traži kao kvalifikacija prilikom zapošljavanja i studiranja na stranom jeziku.


Saznaj više

Kursevi engleskog jezika za odrasle

Odraslim polaznicima nudimo veliki broj kurseva različitih nivoa. Kurseve odabiramo i prilagođavamo prema potrebama polaznika i cele grupe.


Saznaj više

Individualni časoviSaznaj više

Priprema za F.C.E., C.A.E, Proficiency, IELTS, TOEFL

Program za pripremu polaganja ispita u Kambridge institutu. Grupa broji 4-10 polaznika. Godišnji fond časova iznosi 140, dva puta nedeljno po 90 minuta. Cena godišnjeg kursa iznosi: 39.000 RSD Mesečna rata iznosi 3.900 RSD Plaćanje je u 10 podjednakih mesečnih rata ili avansno uz popust 10%


Saznaj više